Bed & Breakfast

Heerlijk slapen

Wij hebben 1 vakantiehuisje en 10 kamers beschikbaar voor Bed & Breakfast. Iedere kamer is voorzien van linnengoed, en handdoeken. 5 van deze kamers hebben een ruime privé badkamer, de overige 5 kamers beschikken over een wastafel met spiegels en zijn voorzien van badjassen. Deze kamers kunnen gebruik maken van de twee ruime gezamenlijke badkamers, hier kunt u na een actieve dag lekker douchen of een heerlijk bad nemen. Mocht u overwegen wat langer te blijven dan staat er een wasmachine en een droger voor u ter beschikking.

Ontbijt en wakker worden
U kunt een heerlijk eenvoudig of uitgebreid ontbijt bestellen voor als u de volgende ochtend wakker wordt.

Het ontbijt wordt tussen 07.00 en 10.00 uur in ons Boerderijrestaurant geserveerd en bestaat zoveel mogelijk uit verse streekproducten.

Ook kunt u in ons boerderijrestaurant welke gesitueerd is in de oudste schuur van Nederland (1544), heerlijk lunchen en dineren a la carte, meer informatie hierover vind u onder het kopje Boerderijrestaurant op onze website. Wij hebben een ruim terras wat geheel tot uw beschikking staat.

Comfortabel
De accommodatie bevat meerdere gezamenlijke ruimtes, ons voorhuis heeft een authentieke woonkamer met gezellige houtkachel voorzien van televisie en stereo en diverse tijdschriften en cd’s. In het achterhuis vind u ook een gezellige huiselijke woonkamer welke wederom voorzien is van een televisie. Daarnaast zijn er meerdere keukens welk  u kunt gebruiken en een grote gezellige hal waar u heerlijk een spelletje kunt spelen of gezellig kunt eten.

Aankomst en vertrek
Uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur, vanzelfsprekend bent u eerder welkom, u kunt uw bagage alvast afgeven en zelf heerlijk vertoeven in ons boerderijrestaurant of alvast de omgeving gaan verkennen. U kunt tot 23.00 inchecken. De kamer dient u op de dag van vertrek om 10 uur te verlaten.

Mocht u op de dag van uw vertrek nog een activiteit willen plannen, dan kunt u uw bagage bij ons opslaan.

Vakantiehuisje Avondrood
Wij beschikken over een gezellig knus huisje voor 2 á 3 personen, het huisje heeft op de begane grond een badkamer met douche, wasbak en toilet, via de trap bereikt u de eerste verdieping met de keuken, de woonkamer met een zithoek met tv en een tafel met 4 stoelen met keuken en een knusse slaapkamer. U kunt uw fietsen binnen zetten.  Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken klaar.

Online reserveren:

Klik hier of op de groene knop voor de beschikbaarheid en het online reserveren van uw verblijf.

 

Fietsen, wandelen of paardrijden
Het stallen van uw fiets of een paard behoort tot de mogelijkheden. U kunt uw eigen fiets meebrengen of een fiets huren (s.v.p. van tevoren aangeven). Voor de liefhebbers liggen er fiets- en wandelroutes klaar, duidelijk omschreven en met plattegrond. Deze beginnen en eindigen op de Roerdinkhof.