Boerderij restaurant

Genieten van streekproducten

Het hart van de Roerdinkhof is ons boederijrestaurant. Deze bevind zich in een Rijks monumentaal gebouw welke, na een grondige renovatie, in september 2015 officieel is geopend. Het is de oudste schuur van NL en stamt uit 1544.
Het restaurant is zeven dagen per week open van 10u tot 23u, zomer en winter voor een kop koffie met appelgebak uit de streek, een glaasje met bijvoorbeeld wijn van Winterswijkse bodem (Wijgaard Hesselink) met Hereford bitterballen of een kaasplankje van de collega-kaasmakerij-bedrijven Harmienehoeve en Brömmels. Ook kunt u genieten van een a la carte lunch of diner waarbij ook zo veel mogelijk streekproducten gebruikt worden.
Wilt u bij uw verblijf genieten van een heerlijk ontbijt dan kan dit, na reservering (uiterlijk de dag van te voren), tussen 7.00 en 10.00 in het restaurant.

U kunt in het boerderij restaurant lekker relaxen bij de haard of op het terras, een feestje of een workshop geven of u aan melden om te overnachten op de minicamping, het vakantiehuisje, de Bed & Breakfast of de groepsaccommodaties. Kortom een gezellige ontmoetingsruimte.

Op dinsdag is de keuken voor de grote kaart gesloten, de kleine kaart is wel mogelijk tot 23.00 uur. Pinnen is mogelijk.

Graag tot ziens in ons boerderijrestaurant.