Groepsaccommodatie

Huur het voorhuis, achterhuis of het hele huis

Bij het Roerdinkhof is het mogelijk om met 40 personen te verblijven. Er zijn 18 kamers waarvan er 5 een eigen badkamer hebben, daarnaast zijn er nog 3 badkamers op de gang. 4 badkamers zijn geschikt voor mindervaliden op de begane grond en met rolstoel of looprek te bereiken. De accommodatie heeft 2 keukens van alle luxe voorzien zoals afwasmachines en ovens en kookgelegenheden. Het heeft een eetruimte waar u met zijn allen tegelijk aan één tafel kunt ontbijten en dineren. Tevens heeft u 2 ruime woonkamers tot uw beschikking. U heeft een prachtig uitzicht op het mooie coulisselandschap.

De accommodatie is op te splitsen in het voor- en achterhuis:
*Het voorhuis is geschikt voor 20 personen en heeft een authentieke woonkamer met houtkachel en prachtig uitzicht op het coulisselandschap, engelse tuin en terras en een ruime eetkeuken waar u met 20 personen samen kunt ontbijten en dineren.
*Het achterhuis is geschikt voor 20 personen zojuist gerestaureerd en gereed in september 2017.  De accommodatie heeft 8 slaapkamers waarvan 5 kamers een eigen badkamer en 1 gezamenlijke badkamer voor 3 slaapkamers, zeer luxe ingericht. De 4 slaapkamers op de begane grond zijn tevens geschikt voor mindervalide gasten en rolstoelgebruikers.

Bij aankomst in de accommodatie zijn de bedden voor u opgemaakt en heeft u hand- en theedoeken, toiletpapier en blokjes voor de afwasmachine ter beschikking.

Voor de kinderen zijn er diverse speelattributen aanwezig zoals een tafeltennistafel, trampoline en skelters. Voor de kleintjes een glijbaan en een schommel.

 

Mail of bel ons op 0543-564 586 / 06-226 90 698 voor de beschikbaarheid.