Welkom bij de Roerdinkhof!

Onze droom, passie en levenswerk

In het oosten van de Achterhoek vindt u het Roerdinkhof welke gelegen is op 500 meter van de Duitse grens op het eeuwenoude Rijks monumentale Scholtengoed Roerdink, waarvan de geschiedenis terug gaat tot 1225.

Op dit Scholtengoed vindt u 10 hotelkamers, een mini-camping met 25 rustige plaatsen,  een knus vakantiehuisje en 2 groepsaccommodaties voor maximaal 20 personen welke ook samen te huur zijn voor groepen van maximaal 40 personen. Ook is er, in de oudste schuur van Nederland (1544), een boerderij restaurant waar u onder andere terecht kunt voor een heerlijk ontbijt, lunch en/of diner.

Roerdinkhof is uniek gelegen in een bosrijke omgeving met veel wild, rust en privacy. De omgeving is bij uitstek geschikt voor een mooie fietsroute of een heerlijke wandeling.

Vanuit onze accommodatie en de mini-camping heeft u een schitterend uitzicht over de weilanden en de bossen waar u het grootste deel van het jaar onze eigen Hereford koeien kunt zien lopen en als u een beetje geluk heeft de reeën kunt spotten.

Het restaurant is het hele jaar voor iedereen geopend, 7 dagen in de week van 10.00 tot 23.00

Wij zien u graag op ons mooie Landgoed in Winterswijk.

Met vriendelijke groet, Gerhard en Nina.

Historie

Uw gastheer en vrouw

Gerhard en Nina

Wij heten u van harte welkom!

Eigenaar Gerhard met zijn partner Nina
Eigenaar Gerhard met zijn partner Nina

Neem contact op

Gerhard Huetink (Eigenaar)

Email: info@roerdinkhof.nl
Tel.nr: 0543 564 586
Mobiel: 06 22690698 (tot 23 uur)

Of vul dit formulier in

nl_NLNederlands
Chat openen
Heeft u een vraag?