Aanbiedingen

Vleespakketten:

U kunt bij ons rundvleespakketten kopen van onze eigen Hereford koeien.

Inhoud vleespakketten

Wij bieden het vlees aan verdeeld in pakketten van 5 kilo welke gevuld kunnen zijn met: Biefstuk, entrecote, rosbief, ribeye, sucadelap, braadvlees, saucijs, gehakt, hamburgers, 1 schenkel

Alles in het pakket is diep ingevroren vacuüm verpakt en bevat een etiket met daarop welk soort vlees er in zit, hoe zwaar het is (ongeveer 300 tot 400 gram), hoe lang het houdbaar is en van welke koe het afkomstig is, ons vlees is dus ook traceerbaar via het I&R systeem.

Het vlees is bij de verwerking niet gereed gemaakt voor de barbecue, u kunt het dus niet zonder voorbewerking op de barbecue gebruiken.

De prijs voor dit pakket is € 70,- (€ 14,- per kilo), deze kunt u bij de balie in ons restaurant kopen. Het is op voorraad,

Op 27 december zijn er bezorgrondes van vleespakketten van onze Hereford koeien. Voor 2022 hebben we al gepland op 9 februari en 23 maart. De 5 kilo pakketten worden door ons bezorgd door heel Nederland (m.u.v. de eilanden) en kosten 70 €. Bezorgkosten zijn 10 euro voor 1 pakket en gratis vanaf 2 pakketten. Denk ook aan familie/vrienden etc.

Voor meer informatie bezoek de pagina Hereford koeien

Minicamping:

Voorseizoen maart en april 2021 : U mag de caravan 2 maanden laten staan op de camping maar betaalt alleen als u er bent, hierbij geldt een minimum van 10 nachten per 2 maanden. Deze aanbieding betaalt u bij aankomst. Bij online reserveren toont ons reserveringssysteem een tarief van alle nachten van twee maand, uiteraard klopt dit niet i.v.m. de aanbieding. Meer dan 10 nachten worden aan het eind met u verrekend, u dient de nachten zelf bij te houden.

Er zijn nog 2 jaarplaatsen beschikbaar voor 2021. Geen massatoerisme, heerlijk rustig buitenaf, 8 km buiten het centrum van ons mooie dorp Winterswijk.

Groepsaccommodatie:

Als u een weekend in januari, februari en maart 2021 boekt, ontvangt u 25% korting op de huur van onze groepsaccommodatie het “Voorhuis”,  “Achterhuis” en het “Hele huis”. Kijk voor aanvullende informatie over de bijkomende kosten bij ‘prijzen’ op onze site.

 

nl_NLNederlands
Heeft u een vraag?