Aanbiedingen

Het hele jaar door biedt de Roerdinkof u leuke aanbiedingen om extra voordelig te genieten van uw verblijf in de natuur.

Minicamping:

Voorseizoen maart en april 2020 en naseizoen september en oktober 2020: U mag de caravan 2 maanden plaatsen op de camping maar betaald alleen als u er bent, hierbij geldt een minimum van 10 nachten per 2 maanden. Deze aanbieding betaald u bij aankomst. Bij online reserveren toont ons reserveringssyteem een tarief van alle nachten van twee maand, uiteraard klopt dit niet ivm de aanbieding. Meer dan 10 nachten worden aan het eind met u verrekend.

Er zijn nog een paar jaarplaatsen/voorseizoenplaatsen beschikbaar. Geen massatoerisme, heerlijk rustig buitenaf, 8 km buiten het centrum van ons mooie dorp Winterswijk (momenteel eigen sanitair, chemische toilet verplicht).

Klik op onderstaande button om uw plaats uit te zoeken.

Groepsaccommodatie:

Als u een weekend of midweek in oktober of november 2020 boekt, ontvangt u 10% korting op de huur van onze groepsaccommodatie het “Voorhuis”,  “Achterhuis” en het “Hele huis”. Kijk voor aanvullende informatie over de bijkomende kosten bij ‘prijzen’ op onze site.