Indonesisch eten

Indonesisch buffet

Indonesisch eten

Iedere donderdag serveren wij om 18.00 een Indonesisch buffet. Het buffet zal iedere week uit andere gerechten bestaan.

De Indonesische keuken is zeer divers, met veel verschillende gerechten van de vele eilanden en verschillende bevolkingsgroepen. Veel eilanden kennen hun eigen recepten die met specifieke kruiden worden bereid. Zoals het Nederlandse menu bestaat uit aardappels, vlees en groenten bestaat het Indische menu uit witte rijst met diverse gerechten van o.a. kip, vlees, vis, eieren en veel groenten. Bij feestelijke gelegenheden serveert men in plaats van witte rijst, Nasi Kuning, gele rijst met een aroma van sereh en pandanblad. Door de diversiteit aan de vele kruiden en groenten is de Indonesische keuken zeer gevarieerd.

Het buffet zal iedere week uit andere gerechten bestaan. Nina bereid het buffet zelf op ambachtelijke wijze met puur natuurlijke producten, met name Indonesische verse kruiden, Indonesische groentes en met veel aandacht, tijd en liefde.

Het tarief van deelname aan het buffet is € 24,50 p.p. inclusief 1 kop thee/koffie/cappuccino.

Naast het buffet blijft het op donderdagavond ook mogelijk à la carte te eten.

Meegenieten van het Indonesisch buffet?

Kom heerlijk genieten van deze Indonesische beleving in de oudste schuur van Nederland (1544) of bij mooi weer op ons gezellige terras.

U kunt zich elke week uiterlijk voor donderdag 12.00 uur opgeven en er zijn maximaal 25 plaatsen per avond beschikbaar. Aanmelden kan door even bij ons binnen te lopen in het restaurant en u op te geven bij een van onze medewerkers. Per email naar info@roerdinkhof.nl of telefonisch (ook WhatsApp) op 0543 564586 of 06 22690698 kan natuurlijk ook.