Wellness

Indonesische massage

Terug naar een natuurlijk leven op de Roerdinkhof

Bij de Roerdinkhof kunt u overnachten, ontbijten, lunchen en dineren met streekproducten. De natuurlijke omgeving van de Roerdinkhof staat garant voor genieten en blijdschap voor iedereen. Voor meer spirit in uw leven is een goede gezondheid vereist. Daarom bestaat er dan ook al meer dan 100 jaar wellness.

Massage gerhard en nina

Wij zijn er trots op om terug te kunnen gaan naar een natuurlijk leven en daardoor een goede balans te maken in ons leven.

Onze therapeute Nina zorgt er met haar wellness behandelingen voor dat u helemaal tot rust komt. Iedere overnachtende klant krijgt eenmalig een gratis Indonesische massagebehandeling van 10 minuten aangeboden om te ervaren wat Nina voor u kan betekenen. Natuurlijk kunt u ook een langere / andere wellness behandeling bij haar reserveren.

Nina

Uw therapeut

Massage therapeut nina

Nina is geboren op Bali, het mooie tropische Indonesië.

 

Ze heeft een carrière van meer dan 20 jaar opgebouwd bij een internationaal hotel als SPA therapeut / trainer en supervisor over een therapeutenteam. Door het internationale publiek is ze zeer uitgebreid gecertificeerd voor haar werk. Nina heeft een missie en een visie om door middel van SPA en wellness uw lichaam meer gezond te maken.

Behandelingen en prijzen

prijslijst massage wellness

Toelichting behandelingen:

Nr. 1, 2 en 3: Ontspanningsmassage: schouders, nek en hoofd worden behandeld met een Zweedse massage (zacht). Hierbij wordt gebruik gemaakt van lavendelgeur wat extra rustgevend werkt. Deze massage heeft een ontspannend effect en is ook zeer effectief bij hoofdpijn en spierpijn.

Nr. 4: Balinese dieptemassage: hierbij worden uw rug, benen, voeten, handen en hoofd behandeld in Balinesische stijl. Deze massage bevorderd de bloedsomloop en geeft u een relaxt gevoel. Het is daardoor zeer effectief bij vermoeidheidsklachten.

Nr. 5: Roerdinkhof reflexmassage: hierbij worden uw handen en voeten behandeld. Er wordt gebruik gemaakt van reflexologie en alternatieve behandelingen. Deze massage zorgt voor een goede balans in het lichaam en de afvoer van toxine (gifstoffen) waardoor u zich fitter zal voelen.

Nr. 6: Gezichtsmassage: dit is een zachte verfrissende massage waarbij uw huid gereinigd wordt. De behandeling van de drukpunten zorgt voor een nog ontspannender gevoel. Bij deze massage wordt het lichaam gestimuleerd gifstoffen af te voeren, daarnaast werkt deze massage ook zeer ontspannend.

Nr. 7: Uitgebreide gezichtsmassage inclusief nek, schouders en rug. Dit is de uitgebreide variant van de gezichtsmassage (nr. 6). Hierbij worden dus ook de nek, schouders en rug behandeld, goed voor de afvoer van gifstoffen en heerlijk ontspannend.

Nr. 8: Hoofdhuid, schouder en nek massage: hierbij wordt de hoofdhuid, de nek en het schoudergebied behandeld, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en het haar wordt daardoor gezonder, ook geeft het een heerlijk ontspannen gevoel.

Nr. 9: Manicure: hierbij worden de armen en handen gemasseerd, de handen worden verzorgd en de nagels gelakt terwijl u heerlijk kunt ontspannen.

Nr. 10: Pedicure: hierbij worden de benen en voeten gemasseerd, de voeten worden verzorgd en de nagels gelakt terwijl u heerlijk kunt ontspannen.

Alle massage behandelingen zijn inclusief producten.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een massage boeken, neem contact op met Nina op 0543-564586 / 06-22690698 of stuur een email naar info@roerdinkhof.nl.

U kunt ook via het formulier hieronder contact met ons opnemen.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.