Groepsaccommodatie

Huur het voorhuis, achterhuis of het hele huis

Bij de Roerdinkhof is het mogelijk om met 40 personen te verblijven in onze groepsaccommodatie. Er zijn 18 kamers waarvan er 5 een eigen badkamer hebben.  4 Van deze kamers zijn geschikt voor mindervaliden, deze bevinden zich op de begane grond en hebben een ruime badkamer. Verder zijn er nog 3 gezamenlijke badkamers.

De accommodatie heeft 2 keukens die van alle apparatuur voorzien zijn zoals afwasmachines, ovens en kookgelegenheden. Het heeft een eetruimte waar u met zijn allen tegelijk aan één tafel kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het hele huis heeft 2 ruime woonkamers waarvan er 1 een houtkachel heeft. Vanuit deze woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over het mooie coulisselandschap waar u regelmatig het wild of onze Hereford koeien kunt zien lopen.

De groepsaccommodatie is op te splitsen in het voor- en achterhuis

Het voorhuis heeft 10 kamers en biedt daarmee ruimte voor 20 personen. Dit deel heeft een authentieke woonkamer met houtkachel en prachtig uitzicht op het coulisselandschap, de Engelse tuin en het terras. Het heeft ook een ruime eetkeuken waar u met 20 personen tegelijk kunt eten.

Het achterhuis heeft ook ruimte voor 20 personen, dit deel is geheel gerestaureerd en is in gebruik genomen in september 2017.  Deze groepsaccommodatie heeft 8 slaapkamers waarvan 5 kamers een eigen badkamer hebben en er 1 gezamenlijke badkamer is voor de 3 overige slaapkamers. Het achterhuis is zeer luxe ingericht en heeft een moderne stijl maar wel met oude details. De 4 slaapkamers op de begane grond zijn tevens geschikt voor mindervalide gasten en rolstoelgebruikers.

Bij aankomst in de groepsaccommodatie zijn de bedden voor u opgemaakt en heeft u hand- en theedoeken, toiletpapier en blokjes voor de afwasmachine ter beschikking.

Voor de kinderen zijn er diverse speelattributen aanwezig zoals een tafeltennistafel, trampoline en skelters. Voor de kleintjes een glijbaan en een schommel.

Wij kunnen u een ontbijtbuffet, lunch of diner serveren, dit graag uiterlijk een week van te voren reserveren.

Er is een professionele gas barbecue te huur voor € 20 per gebruik.

Mail of bel ons op 06-226 90 698 voor de beschikbaarheid.

Prijzen voorhuis en achterhuis:

Prijzen hele huis en feestdagen:

nl_NLNederlands
Heeft u een vraag?