Restaurant

Genieten van streekproducten

RestaurantHet hart van de Roerdinkhof is ons boederijrestaurant. Deze bevind zich in een Rijks monumentaal gebouw welke, na een grondige renovatie, in september 2015 officieel is geopend. Het is de oudste schuur van NL en stamt uit 1544.

Altijd open

Het restaurant is het hele jaar door, zeven dagen per week open van 10.00 uur tot 23.00 uur.

U kunt hier zomer en winter terecht voor een kop koffie met appelgebak uit de streek. Een glaasje met bijvoorbeeld wijn van Winterswijkse bodem (Wijgaard Hesselink) met Hereford bitterballen of een kaasplankje van de collega-kaasmakerij-bedrijven Harmienehoeve en Brömmels. Ook kunt u genieten van een a la carte lunch of diner waarbij ook zo veel mogelijk streekproducten gebruikt worden.

Voor een ontbijt kunt u, na reservering, terecht van 7.00 tot 10.00 uur. U kunt kiezen uit een eenvoudig ontbijt en een luxe ontbijtbuffet.

Maakt u gebruik van onze groepsaccommodatie en wilt u graag een ontbijtbuffet, lunch of diner reserveren, doe dit dan graag uiterlijk een week voor uw aankomst. Dit kan in de groepsaccommodatie geserveerd worden.

U kunt in het boerderij restaurant lekker relaxen bij de haard of op het terras. Ook bieden wij mogelijkheden voor een feestje of een workshop. Komt u net aan op de Roerdinkhof dan kunt u zich aanmelden bij de bar, onze medewerkers zullen u daar verwelkomen met een kopje koffie of thee en u verder instrueren. Kortom ons restaurant is een gezellige ontmoetingsruimte.

Op dinsdag is de keuken voor de grote kaart gesloten, de kleine kaart is wel mogelijk tot 23.00 uur. Pinnen is mogelijk.

Corona maatregelen

Miv 15 mei kunnen hotelgasten in het restaurant ontbijten en dineren.

Wel moet men ivm de corona maatregelen telefonisch reserveren.

Onze menukaart

Indonesisch eten

Gedurende het hele jaar wordt er iedere donderdagavond vanaf 18.00 een Indonesisch buffet geserveerd. Nina, Balinese van geboorte heeft naast de Wellness ook een passie voor Indonesisch koken. Ze maakt de gerechten allemaal zelf op traditionele wijze.

Indonesisch buffetOm mee te genieten van het Indonesisch buffet kunt u zich tot uiterlijk 12.00 op de dag zelf opgeven. U kunt hiervoor even bij ons binnenlopen. Bellen naar 0543-564586  of 0622690698, een WhatsApp sturen of mailen kan natuurlijk ook.

Het blijft op donderdagavond ook gewoon mogelijk om à la carte te eten.

Graag tot ziens in ons boerderijrestaurant.