Mini-camping

In alle rust genieten

voorhuis

Mini-camping Roerdinkhof is een gezellige en rustige mini-camping met 25 plaatsen die al bestaat sinds 1985. U hoort hier geen autobanen, treinen en vliegtuigen, alleen de vogeltjes die vrolijk fluiten.genieten in de zon

De mini-camping heeft mooie individuele plekken en alle plekken hebben uitzicht over de landerijen en het wild. U bevind zich midden in de natuur waar de reeën regelmatig gespot worden. Ook lopen onze Hereford koeien op onze landerijen.
In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen, eventueel samen met uw hond. Honden zijn welkom op onze camping maar dienen wel aangelijnd te zijn.

 

Plaats 1 tot en met 15 hebben verharde plaatsen om uw caravan op te plaatsen.

camping

Verse broodjes

Vers afgebakken warme broodjes zijn te bestellen bij de balie van ons restaurant. U kunt hiervoor de dag van te voren tot 22.00 terecht. De volgende ochtend kunt u ze dan vanaf 9 uur ophalen bij de balie.
U heeft de keuze uit witte pistolets, bruine pistolets en croissants:  € 0,50 per stuk.

Sanitair

U heeft de beschikking over goed en schoon sanitair, wij hebben 3 douches, 3 toiletten, 2 urinoirs, 2 individuele wastafels en 2 afwastafels met warm water.

Uw verblijf verlengen

Wilt u op de dag van vertrek liever op uw gemak al uw spullen inpakken dan kunt u dit overleggen met onze medewerkers, wanneer uw plek niet dezelfde dag weer verhuurd is kunt u uw laatste dag met een paar uur verlengen. U kunt kiezen uit vertrek tot 18.00 uur (helft van de prijs voor een overnachting) of vertrek na 18.00 (hiervoor betaald u een extra nacht).

Online reserveren:

Klik hier of op de knop hieronder voor de beschikbaarheid en het boeken van uw verblijf op onze camping de Roerdinkhof.

nl_NLNederlands