Mini-camping

Mini-camping Roerdinkhof is een gezellige en rustige mini-camping met 25 plaatsen die al bestaat sinds 1985. U hoort hier geen autobanen, treinen en vliegtuigen, alleen de vogeltjes die vrolijk fluiten.

De mini-camping heeft mooie individuele plekken en alle plekken hebben uitzicht over de landerijen en het wild. U bevindt zich midden in de natuur waar de reeën regelmatig gespot worden. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen, eventueel samen met uw hond. Honden zijn welkom op onze camping maar dienen wel aangelijnd te zijn.

Plaats 1 tot en met 15 hebben verharde plaatsen om uw caravan op te plaatsen. Al onze plekken zijn voorzien van stroom en hebben gratis WIFI.

genieten in de zon

camping

Aanbieding voor september en oktober 2024

In het voorjaar van september tot en met oktober 2024 mag u de caravan 2 maanden laten staan op de camping. Hierbij betaalt u alleen wanneer u er zelf bent, met een minimum van 12 nachten per 2 maanden. Bij het online reserveren toont ons reserveringssysteem een tarief van alle nachten van de twee maanden, maar u betaalt bij aankomst dan alleen de 12 nachten vooruit. Meer dan 12 nachten worden aan het eind van de periode met u verrekend.

Verse broodjes

Vers afgebakken warme broodjes zijn te bestellen bij de balie van ons restaurant. U kunt hiervoor de dag van te voren tot 22.00 terecht. De volgende ochtend kunt u ze dan vanaf 9 uur ophalen bij de balie.
U heeft de keuze uit witte pistolets, bruine pistolets en croissants:  € 0,50 per stuk.

Sanitair

U heeft de beschikking over goed en schoon sanitair, wij hebben 3 douches, 3 toiletten, 2 urinoirs, 2 individuele wastafels en 2 afwastafels met warm water.

Uw verblijf verlengen

Wilt u op de dag van vertrek liever op uw gemak al uw spullen inpakken dan kunt u dit overleggen met onze medewerkers. Als uw plek niet dezelfde dag weer verhuurd is, dan kunt u de plek met een paar uur verlengen. U kunt kiezen uit vertrek tot 18.00 uur (helft van de prijs voor een overnachting) of vertrek na 18.00 (hiervoor betaalt u een extra nacht).

Plattegrond

Online reserveren:

Klik hier of op de knop hieronder om de plekken te bekijken en tevens de beschikbaarheid te bekijken. U kunt dan eventueel direct de plek van uw keuze reserveren.

knop om de plekken te bekijken en online te kunnen boeken

Chat openen
Scan de code
Beste bezoeker,👋
Kunnen we je ergens mee helpen?