Mini-camping

In alle rust genieten

voorhuis

Mini-camping Roerdinkhof is een gezellige en rustige mini-camping met 25 plaatsen die al bestaat sinds 1985. U hoort hier geen autobanen, treinen en vliegtuigen, alleen de vogeltjes die vrolijk fluiten.genieten in de zon

De mini-camping heeft mooie individuele plekken en alle plekken hebben uitzicht over de landerijen en het wild. U bevind zich midden in de natuur waar de reeën regelmatig gespot worden. Ook lopen onze Hereford koeien op onze landerijen.
In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen, eventueel samen met uw hond. Honden zijn welkom op onze camping maar dienen wel aangelijnd te zijn.

 

Plaats 1 tot en met 15 hebben verharde plaatsen om uw caravan op te plaatsen. Al onze plekken zijn voorzien van stroom en hebben gratis WIFI.

camping

Verse broodjes

Vers afgebakken warme broodjes zijn te bestellen bij de balie van ons restaurant. U kunt hiervoor de dag van te voren tot 22.00 terecht. De volgende ochtend kunt u ze dan vanaf 9 uur ophalen bij de balie.
U heeft de keuze uit witte pistolets, bruine pistolets en croissants:  € 0,50 per stuk.

Sanitair

U heeft de beschikking over goed en schoon sanitair, wij hebben 3 douches, 3 toiletten, 2 urinoirs, 2 individuele wastafels en 2 afwastafels met warm water.

Uw verblijf verlengen

Wilt u op de dag van vertrek liever op uw gemak al uw spullen inpakken dan kunt u dit overleggen met onze medewerkers, wanneer uw plek niet dezelfde dag weer verhuurd is kunt u uw laatste dag met een paar uur verlengen. U kunt kiezen uit vertrek tot 18.00 uur (helft van de prijs voor een overnachting) of vertrek na 18.00 (hiervoor betaald u een extra nacht).

Plattegrond

Online reserveren:

Klik hier of op de knop hieronder voor de beschikbaarheid en het boeken van uw verblijf op onze camping de Roerdinkhof.

nl_NLNederlands
Heeft u een vraag?