Hotel / vakantiehuisje

Heerlijk slapen

Winterswijk woold kamer
Winterswijk-Woold kamer

Wij hebben 13 hotelkamers voor u beschikbaar. Al deze kamers zijn bij aankomst voorzien van opgemaakte bedden en handdoeken. 7 Kamers hebben een gedeelde badkamer met bad, douche, toilet en wasbak. Deze kamers hebben wel een wasbak met spiegel op de kamer en zijn voorzien van badjassen. De 6 overige kamers hebben een ruime privé badkamer. Alle kamers hebben een eigen tv.

Vakantiehuisje Avondrood

Avondrood
Knus vakantiehuisje Avondrood

Wij beschikken ook over een gezellig knus huisje voor 2 personen en eventueel een kind. Het huisje heeft op de begane grond een badkamer met douche, wasbak en toilet. Via de trap bereikt u de eerste verdieping. Hier vind u de keuken, woonkamer met een zithoek met tv, een tafel met 4 stoelen en een knusse slaapkamer. De slaapkamer is geschikt voor 2 personen, een 3e persoon kan gebruik maken van de slaapbank die in de woonkamer staat. U kunt eventueel uw fietsen beneden in de berging zetten.

Ook hier zijn bij aankomst de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken voor u klaar.

Ontbijt

U kunt kiezen uit drie varianten, zie onze ontbijtkaart, bij aankomst kunt voor de volgende ochtend een ontbijt reserveren.

Het ontbijt wordt gereserveerd in ons restaurant in de oudste schuur van Nederland (1544). Hier kunt u naast ontbijten ook heerlijk lunchen en dineren a la carte. Meer informatie hierover vind u onder het kopje Restaurant op onze website.

Wij hebben een ruim terras wat geheel tot uw beschikking staat.

Comfortabel

De accommodatie waarin de hotelkamers zich bevinden is opgesplitst in een voor- en achterhuis. Het voorhuis bevat op de 1e verdieping de Gouden kamer, de Lavendelkamer, de Graskamer en de Rozenkamer met de gezamenlijke badkamer. Op de de 2e verdieping vind u de Magnoliakamer met een privé badkamer op de gang. Alle kamers hebben een eigen tv. Het voorhuis heeft op de begane grond een authentieke woonkamer met een gezellige houtkachel. Deze is voorzien van televisie, stereo en diverse tijdschriften en cd’s. Ook zit er een grote woonkeuken in met alle benodigde apparatuur.

In het achterhuis vind u op de begane grond de Winterswijk-Woold kamer, de Scholtenkamer, de Indonesische kamer en de Mondriaankamer. De Bruidssuite, kamer 17, 18 en 19 (deze drie kamers hebben een gedeelde badkamer) bevinden zich op de 1e verdieping. Deze hotelkamers zijn voorzien van een ruime badkamer met toilet, wasbak en douche en hebben een eigen tv. Het achterhuis heeft verder een grote huiselijke woonkamer met een televisie. Ook heeft het een keuken welke van alle gemakken is voorzien en een grote gezamenlijke ruimte waar u kunt eten.

Aankomst en vertrek

Uw kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur, als u al eerder wilt komen dan bent u vanaf 10.00 uur welkom in het restaurant. U kunt hier uw bagage alvast afgeven en zelf heerlijk vertoeven of alvast de omgeving gaan verkennen. U kunt tot 21.00 uur inchecken. De kamer dient u op de dag van vertrek om 10 uur te verlaten.

Mocht u op de dag van uw vertrek nog een activiteit willen plannen dan kunt u uw bagage ook bij ons opslaan.

Fietsen, wandelen of paardrijden

Het stallen van uw fiets of een paard behoort tot de mogelijkheden. U kunt uw eigen fiets meebrengen of een fiets huren (s.v.p. van tevoren aangeven).

Voor de liefhebbers liggen er diverse fiets- en wandelroutes met een plattegrond klaar die duidelijk omschreven zijn, deze routes beginnen en eindigen op de Roerdinkhof. Tevens loopt er een klompenpad route over ons terrein, brochures hiervan zijn te koop bij de balie.

Honden zijn bij ons overal welkom.

Online reserveren:

Klik hier of op de groene knop voor de beschikbaarheid en het online reserveren van uw verblijf.

nl_NLNederlands
Heeft u een vraag?